Δρυς ΑμερικήςΤα αμερικάνικα, μασίφ, δρύινα δάπεδα έχουν ροζέ απόχρωση, ενώ οι μεγάλες σανίδες σε πλάτος και μήκος τα καθιστούν ιδανική επιλογή για το σαλόνι ή τον χώρο υποδοχής.

Είναι ένα δάπεδο που προσφέρει εκπληκτική εμφάνιση σε χώρους μεγάλης έκτασης (για αυτό συνήθως προτιμούνται σε σαλόνια) ενώ ή εμφάνιση τους είναι εντυπωσιακή.

Το μεγάλο του φάρδος και το μεγάλο του μήκος εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση , για να έχει το μέγιστο της αντοχής , χρειάζεται κατά την τοποθέτηση του , τάβλα ή κόντρα πλακέ για την κατασκευή ψευδοπατώματος, το οποίο θα υποδεχθεί το τελικό δάπεδο. 

Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας, "Παρκέτα Πρίγκουρης",  έχει συνδέσει το όνομά της με την άριστη ποιότητα στην αγορά του μασίφ ξύλινου δαπέδου καθώς τα προϊόντα μας παράγονται στις πιο αξιόπιστες μονάδες στην Ελλάδα. 

Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα.