Μασίφ Δρυς Ευρώπης 50 - Ψαροκόκκαλο
Το εντυπωσιακό πάτωμα ζικ ζακ pattern από το “ψαροκόκαλο”  διαστάσεων 30 x 5, ποιότητας φαρδύβενο, κάνει ισχυρή επάνοδο στο interior design και μοιάζει να επικρατεί όλο και περισσότερο στα must do της χρονιάς! Άλλωστε, η επιστροφή στις βάσεις της διακόσμησης έχει δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για να ευδοκιμήσει μια πρόταση σαν αυτή. Μέσα στο γενικότερο ρεύμα προς το “παλιό” και την ανακύκλωση ιδεών και τάσεων, ξεπηδά και αυτή η αρχοντική ματιά που διανθίζεται με νέες προσθήκες!

Το μοναδικής αισθητικής pattern μπορεί να δώσει νέες διαστάσεις στο σπίτι, αναδεικνύοντας τη διακόσμηση και κάνοντας το χώρο αριστοκρατικό και elegant.

Η εταιρεία “Παρκέτα Πρίγκουρης” με έδρα την Αθήνα, ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο ξυλείας από το 1975. Με αργά και σταθερά βήματα, έχοντας όμως πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, καταφέραμε για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας να χαίρει της εκτίμησης του αγοραστικού κοινού και των συνεργατών, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα. Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Sale
Δρυς Μασίφ Ευρώπης Φαρδύβενο Ψαροκόκκαλο
Στην ποιότητα "Α1" (φαρδύβενο δρυς) το δρύινο δάπεδο παρουσιάζει φαρδιά νερά, χωρίς όμως ροζάκι (στίγματα) με χρωματισμό γλυκό καστανό βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε όλους τους χώρους του σπιτιού, κυρίως όμως σε υπνοδωμάτια και βοηθητικά δωμάτια. Η επιλογή στο βερνίκι φινιρίσματ.. Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)