Μασίφ Δρυς Ευρώπης 65


Η εταιρεία “Παρκέτα Πρίγκουρης” με έδρα την Αθήνα, ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο ξυλείας από το 1975. Με αργά και σταθερά βήματα, έχοντας όμως πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, καταφέραμε για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας να χαίρει της εκτίμησης του αγοραστικού κοινού και των συνεργατών, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα.

Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Sale
Δρυς Μασίφ Ευρώπης Ισόβενο με χρυσαλίδα
Η ποιότητα "EXTRA" (ισόβενο δρυς με χρυσαλίδα) που είναι "αψεγάδιαστη" βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ενιαίους χώρους και προσδίδει υψηλή αισθητική σε σαλόνια και χώρους υποδοχής. Ο γλυκός καστανός χρωματισμός του δρύινου πατώματος συνδυάζεται άψογα με όλα τα είδη επίπλων. Η επιλογή στο β.. Διαβάστε περισσότερα
Sale
Δρυς Μασίφ Ευρώπης Φαρδύβενο
Στην ποιότητα "Α1" (φαρδύβενο δρυς) το δρύινο δάπεδο παρουσιάζει φαρδιά νερά, χωρίς όμως ροζάκι (στίγματα) με χρωματισμό γλυκό καστανό βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε όλους τους χώρους του σπιτιού, κυρίως όμως σε υπνοδωμάτια και βοηθητικά δωμάτια. Η επιλογή στο βερνίκι φινιρίσματ.. Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)