Μασίφ Δρυς Ευρώπης 72


Από το 1975 η εταιρεία μας, "Παρκέτα Πρίγκουρης",  έχει συνδέσει το όνομά της με την άριστη ποιότητα στην αγορά του μασίφ ξύλινου δαπέδου καθώς τα προϊόντα μας παράγονται στις πιο αξιόπιστες μονάδες στην Ελλάδα.

Οι πρώτες ύλες μας εισάγονται στην Ελλάδα από μονάδες του εξωτερικού (κυρίως Ευρώπης, Αφρικής και Αμερικής). Ακολουθεί φυσική ξήρανση διάρκειας τουλάχιστον τεσσάρων μηνών που δημιουργεί στα ξύλα την κατάλληλη υγρασία ώστε μετά να γίνει η ξήρανσή τους σε φούρνους υψηλής ποιότητας.

Η διαλογή των ξύλινων δαπέδων από εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελεί το τελευταίο στάδιο της παραγωγής και προσπάθειά μας είναι, το προϊόν να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα και εμφάνιση.  

Sale
Δρυς Μασίφ Ευρώπης Ισόβενο με χρυσαλίδα
Η ποιότητα "EXTRA" (ισόβενο δρυς με χρυσαλίδα) που είναι "αψεγάδιαστη" βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ενιαίους χώρους και προσδίδει υψηλή αισθητική σε σαλόνια και χώρους υποδοχής. Ο γλυκός καστανός χρωματισμός του δρύινου πατώματος συνδυάζεται άψογα με όλα τα είδη επίπλων. Η επι.. Διαβάστε περισσότερα
Sale
Δρυς Μασίφ Ευρώπης Φαρδύβενο με ρόζους (roustic)
Η ποιότητα "B" (φαρδύβενο με ρόζους) βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε υπνοδωμάτια. Η εμφάνιση του δαπέδου με τους ρόζους σε πολλούς είναι αρεστή μια και τους προσφέρει μια πιο φυσική όψη ξύλου.Ο γλυκός καστανός χρωματισμός του δρύινου πατώματος συνδυάζεται άψογα με όλα τα είδ.. Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)