Μωζαίκ παρκέ


Τα κολλητό πάτωμα τύπου μωζαίκ παρκέ αφορά κυρίως ξύλινες σανίδες μικρών διαστάσεων και συντίθεται με πλέγμα πλαστικής κλωστής κολλημένο στο πίσω μέρος και το πάχος του είναι 8mm.

Το κολλητό ξύλινο πάτωμα αποτελεί την εξέλιξη του κλασσικού μασίφ πατώματος αλλά προορίζεται αποκλειστικά για κολλητή τοποθέτηση δίνοντας την ιδανική λύση σε χώρους με προβλήματα ύψους.

Διατίθεται σε διάφορα είδη ξύλου όπως δρυς, ντουσιέ, ιρόκο και σε διάφορες ποιότητες.

Βρίσκει άριστη εφαρμογή σε νέες κατασκευές αλλά και σε ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων καθώς το μικρό του πάχος επιτρέπει να κολληθεί πάνω σε οποιοδήποτε δάπεδο (μάρμαρο, πλακάκι, μωσαϊκό, τσιμεντοκονία, παρκέ).

Το κολλητό ξύλινο πάτωμα έχει  μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς μπορεί να τριφτεί και να λουστραριστεί όπως σχεδόν τα κλασσικά καρφωτά.

Sale
Μωζαίκ Παρκέ Ισόβενο
Στην ποιότητα ''Extra'' (ισόβενο δρυς) που είναι "αψεγάδιαστη" βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ενιαίους χώρους και προσδίδει υψηλή αισθητική σε σαλόνια και χώρους υποδοχής. Ο γλυκός καστανός χρωματισμός του δρύινου πατώματος συνδυάζεται άψογα με όλα τα είδη επίπλων. Η επιλογή στο βερν.. Διαβάστε περισσότερα
Sale
Μωζαίκ Παρκέ Φαρδύβενο
Στην ποιότητα "Α1" (φαρδύβενο δρυς) το δρύινο δάπεδο παρουσιάζει φαρδιά νερά, χωρίς όμως ροζάκι (στίγματα) με χρωματισμό γλυκό καστανό βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε όλους τους χώρους του σπιτιού, κυρίως όμως σε υπνοδωμάτια και βοηθητικά δωμάτια. Η επιλογή στο βερνίκι φινιρίσματ.. Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)