Κωδικός Προϊόντος: 3stripwhite
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
36,00€ 42,00€ (ανά Τετραγωνικά μέτρα)
Προ ΦΠΑ: 36,00€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 126

Τo τρισάνιδο πλωτό ή προγυαλισμένο δάπεδο σε ιδιαίτερο λευκό χρώμα, έχει την εμφάνιση κλασσικού παρκέ αλλά σε μια εξαιρετικά μοντέρνα και φρέσκια αποχρωση.


Το πλωτό ή προγυαλισμένο πάτωμα αποτελεί την ιδανική λύση όταν χρόνος και οι προδιαγραφές το απαιτούν. H επάνω επιφάνεια του δαπέδου αποτελείται από φυσικό ξύλο πάχους 4 mm, το μεσαίο τμήμα από λευκό ξύλο πεύκο ή έλατο και το κάτω μέρος από κόντρα πλακέ για να βοηθάει το δάπεδο να μην πετσικάρει. 

Τα βασικά πλεονεκτήματα του πλωτού, προγυαλισμένου δαπέδου είναι η γρήγορη και οικονομική τοποθέτησή του καθώς δεν απαιτούνται οι επιπλέον διαδικασίες του τριψίματος και του γυαλίσματος.

Ωστόσο επιδέχονται τρίψιμο έως 2-3 φορές αν παραστεί ανάγκη. Ένας ακόμα λόγος να επιλέξει κανείς τον τύπο αυτού του πατώματος είναι η δυνατότητά του να τοποθετείται σε χώρους με περιορισμένο ύψος.

Επιπλέον είναι κατάλληλα για χρήση σε ενδοδαπέδια θέρμανση ενώ η τοποθέτηση τους είναι το ίδιο εύκολη με τα δάπεδα laminate καθώς τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο (πλωτά πάνω σε υπόστρωμα).


Προσφορά Ίντερνετ με έκπτωση 


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!