Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών, γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στην έδρα της εταιρείας “ΠΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ”, Θεσσαλονίκης 17, Αθήνα.

β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείαςΤράπεζα Eurobank
 

Αριθμός λογαριασμού: 00260389710200287324

IBAN: GR84 0260 3890 0007 1020 0287 324

Δικαιούχος: Πρίγκουρης Αναστάσιος

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 5065086905356

IBAN: GR64 0172 0650 0050 6508 6905 356

Δικαιούχος: Πρίγκουρης Αναστάσιος

Τράπεζα Alpha
 

Αριθμός λογαριασμού: 351-002101-058469

IBAN: GR81 0140 3510 3510 0210 1058 469

Δικαιούχος: Πρίγκουρης ΑναστάσιοςΣε λίγες μέρες θα δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Μastercard.

Κάνοντας τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στο site της τράπεζας, όπου σε ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η "ΠΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ" δέχεται ακυρώσεις μόνο εντός της ίδιας ημέρας με την ημέρα παραγγελίας και εφόσον αυτή δεν έχει εκτελεστεί από την εταιρία. Για να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@parketomania.gr αναγράφοντας τους λόγους της ακύρωσης, τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας. Δεν πραγματοποιείται καμία χρέωση για την ακύρωση μιας παραγγελία που δεν έχει υποβληθεί για επεξεργασία.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας για λόγους ανωτέρας βίας ή για διάφορους άλλους λόγους που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τον Πελάτη όπως αδυναμία πληρωμής, μη παραλαβή του προϊόντος χωρίς αιτιολογία, άγνωστη ή ελλιπή διεύθυνση παραλήπτη καθώς και για λόγους που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της Εταιρείας όπως έλλειψη αποθεματικών, απόσυρση προϊόντος κλπ.

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της αγοράς σας ή να ζητήσετε την αντικατάστασή τους στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της "ΠΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ" σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε 

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν

Το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή είναι απαραίτητο να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άθικτη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο/ΔΑ κ.α.). Σε περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή και το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου. 

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή μόνο κατόπιν επικοινωνίας την ημέρα της παραλαβής ή την επόμενη εργάσιμη με την εταιρία μας. Κατά τη συνεννοήση με την "ΠΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ" πρέπει να αναφερθούν λεπτομερώς τα ελαττώματα του προς επιστροφή προϊόντος. Παραλαβές επιστροφών από τη "ΠΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ" γίνονται δεκτές μόνο εφόσον έχουν εγκριθεί από την εταιρία.  


Μεταφορές προϊόντων - Χρεώσεις αποστολής

Για μεταφορές εντός του νομού της Αττικής η αποστολή γίνεται με φορτηγό δημοσίας χρήσης ενώ για μεταφορές εκτός του νομού της Αττικής η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία. Κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, σας αποστέλνουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας.
Το κόστος των αποστολών υπολογίζεται κάθε φορά ξεχωριστά λόγο της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας, σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά για το κόστος της αποστολής και την επιλογή της μεταφορικής εταιρείας.