Έχετε αποφασίσει και εσείς να διαθέσετε το ακίνητο σας σε οποιαδήποτε online πλατφόρμα βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων; Πολύ ωραία ιδέα! Έχετε ένα άδειο διαμέρισμα το οποίο «κάθεται» άδειο και παραμελημένο. Ακόμα καλύτερα, βρίσκεται σε μια περιοχή με τουριστική κίνηση ή κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο;  Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλετε έξτρα χρήματα απλά και μόνο δημοσιεύοντας το στην πλατφόρμα.


Το πρώτο βήμα λοιπόν δεν είναι άλλο από την ανακαίνιση του ακινήτου για να ανεβάσετε το επίπεδο της οικίας, με αποτέλεσμα να το διαθέτετε σε υψηλότερη τιμή.


Είναι αυτονόητο ότι ο  υποψήφιος ενοικιαστής θα κρίνει το χώρο σας από τις φωτογραφίες. Έτσι μια όμορφη διακόσμηση όχι μόνο θα σας βοηθήσει στο να μαζέψετε καλές κριτικές, αλλά και ο χώρος σας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην «κορυφή» της αναζήτησης που θα κάνουν οι επισκέπτες του.


Μια αλλαγή που θα δώσει αμέσως πιο φρέσκια εικόνα στον χώρο σας είναι η τοποθέτηση νέου δαπέδου. 

Ένα νέο υλικό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις ανακαινίσεις είναι το βινυλικό πάτωμα LVT. Τοποθετείται αυθημερόν με μαγνητική κόλλα, είναι εύκολο στην τοποθέτησή του,  προσφέρει πολυτέλεια και αίσθηση ξύλου. Είναι ανθεκτικό σε υγρασία, λεκέδες, χτυπήματα ενώ είναι πανεύκολο στην συντήρηση. Είναι οικονομικό, έχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων και δεν χρειάζεται καμία επιπλέον επεξεργασία.


Σε αρκετά σπίτια παλαιότερων δεκαετιών που θέλουμε να ανακαινίσουμε συναντάμε μωσαϊκό και είναι επιτακτική ανάγκη να αλλαχθεί γιατί πλέον θεωρείται διακοσμητικό κατάλοιπο του παρελθόντος ντεμοντέ, ξεπερασμένο και συχνά κακόγουστο. Το βινυλικό δάπεδο θα σας βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση να το κρύψετε αλλάζοντας οικονομικά και εύκολα την εικόνα του σπιτιού σας.