Τα δάπεδα laminate είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς ανθρώπους όταν πρόκειται για την ανανέωση του σπιτιού τους. Είναι εύκολα στην εγκατάσταση, οικονομικά και προσφέρουν μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο.

Το 2023, οι νέες τάσεις στα δάπεδα laminate θα επικεντρώνονται στα ακόλουθα στοιχεία:


Ποικιλία στα σχέδια:

Το 2023, οι κατασκευαστές δαπέδων laminate θα προσφέρουν μια πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε από ανάλογα 
με το στυλ και τις ανάγκες σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο στον χώρο σας  και να εξασφαλίσετε ότι το δάπεδο σας θα ταιριάζει απόλυτα με τον υπόλοιπο χώρο.

Μεγαλύτερα μήκη και πλάτη:

Τα δάπεδα laminate με μεγαλύτερα μήκη και πλάτη θα γίνουν πιο δημοφιλή το 2023. Οι πιο μακριές πλάκες θα δώσουν στον χώρο  σας μια εμφάνιση που θα διαρκέσει περισσότερο σε σύγκριση με τις συνηθισμένες σανίδες laminate.  Επιπλέον, οι μεγαλύτερες σανίδες θα μειώσουν τον αριθμό των συνδέσμων μεταξύ τους, πράγμα που θα δώσει ένα ομοιόμορφο, μοντέρνο και κομψό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Αντοχή σε υγρασία:

Τα laminate του 2023 θα έχουν ακόμη καλύτερη αντοχή στην υγρασία, ένα θέμα που ήταν συχνά ανησυχία στο παρελθόν. 
Αυτό θα σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε δάπεδο laminate σε υγρούς χώρους όπως μπάνια και κουζίνες χωρίς ανησυχίες.
Ευκολία στην εγκατάσταση: 


Το 2023, οι κατασκευαστές δαπέδων laminate θα συνεχίσουν να βελτιώνουν την ευκολία εγκατάστασης των προϊόντων τους.  Αυτό θα σημαίνει ότι οι εγκαταστάτες θα μπορούν να τοποθετήσουν τα δάπεδα με περισσότερη ακρίβεια και ευκολία, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα για τον πελάτη.||

Υψηλή τεχνολογία στην παραγωγή: 


Η τεχνολογία στην παραγωγή δαπέδων laminate θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το 2023.  Οι κατασκευαστές θα ενσωματώσουν πιο προηγμένες τεχνολογίες στην παραγωγή των δαπέδων,  πράγμα που θα δώσει υψηλότερη αντοχή, αντίσταση στη φθορά και πιο ελκυστικό αισθητικά δάπεδα.

Οικολογικές επιλογές: 


Το 2023, οι κατασκευαστές δαπέδων laminate θα δίνουν περισσότερη προσοχή στις οικολογικές επιλογές στην παραγωγή  των δαπέδων τους. Θα χρησιμοποιούνται περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά και η παραγωγική διαδικασία  θα είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Συνοψίζοντας, τα laminate θα συνεχίσουν να εξελίσσονται το 2023, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές  σε ό,τι αφορά το μέγεθος, το σχέδιο, την αντοχή στην υγρασία και την ευκολία εγκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για να δημιουργήσουν έναν όμορφο και  λειτουργικό χώρο στο σπίτι τους, ενώ θα επωφελούνται από την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή των δαπέδων laminate.