Τα μασίφ ξύλινα δάπεδα αποτελούν την πλέον διαχρονική επιλογή ξύλινου δαπέδου. Χρησιμοποιούνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια και έχουν αποδειχθεί ως η πλέον στιβαρή και αξιόπιστη πρόταση για δάπεδο. Σαν φυσικό υλικό σας προσφέρει τέλειο τελικό αποτέλεσμα κατάλληλο για παιδικά δωμάτια και χώρους με παιδιά. Ενώ ενδείκνυνται για υπνοδωμάτια , σαλόνια και χώρους υποδοχής.

Για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας, "
Παρκέτα Πρίγκουρης",  έχει συνδέσει το όνομά της με την άριστη ποιότητα στην αγορά του μασίφ ξύλινου δαπέδου καθώς τα προϊόντα μας παράγονται στις πιο αξιόπιστες μονάδες στην Ελλάδα. 

Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα. Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα παρκέτα μας προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία ειδών ξυλείας - Δρυς, ιρόκο, ντουσιέ, κερασιά, πεύκο κ.α. Η ποιότητα του μασίφ ξύλινου δαπέδου, δεν αφορά την ανθεκτικότητά του, αλλά την εμφάνισή του.