Μασίφ Βέγκε Αφρικής 74


Η καταγωγή του Βέγκε είναι από την Αφρική (Καμερούν ή Ζαίρ) και θεωρείται το πιο ανθεκτικό ξύλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα δάπεδα. Είναι εξαιρετικά σκληρό και δύσκολα προσβάλλεται από έντομα και μύκητες. Είναι πολυτελές και ιδιαίτερο για αυτό και το συναντάμε σπάνια οικιακούς χώρους. Το μασίφ δάπεδο Βέγκε έχει έντονα σκουρόχρωμη απόχρωση και συνήθως -λόγω υψηλού κόστους - χρησιμοποιείται ως μπορντούρα σε ανοιχτόχρωμο δάπεδο.

Η εταιρεία “Παρκέτα Πρίγκουρης” με έδρα την Αθήνα, ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο ξυλείας από το 1975. Με αργά και σταθερά βήματα, έχοντας όμως πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, καταφέραμε για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας να χαίρει της εκτίμησης του αγοραστικού κοινού και των συνεργατών, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα.
Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Sale
Βέγκε Μασίφ Φαρδύβενο
Στην ποιότητα "Α1" (φαρδύβενο) το βέγκε δάπεδο παρουσιάζει φαρδιά νερά, χωρίς όμως ροζάκι (στίγματα) με χρωματισμό γλυκό καστανό βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε όλους τους χώρους του σπιτιού, κυρίως όμως σε υπνοδωμάτια και βοηθητικά δωμάτια. Η επιλογή στο βερνίκι φινιρίσματος καθ.. Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)