Μασίφ Ιρόκο Αφρικής 90


Το Ιρόκο είναι ένα είδος ξύλου που ευδοκιμεί σε όλη την τροπική Αφρική, από την ακτή του Ελεφαντοστού ως την Αγκόλα, την Κένυα και την ανατολική Αφρική και µέχρι το Κονγκό και το Μπενίν. Το χρώμα του είναι αρχικά κίτρινο, αλλά με την πάροδο του χρόνου σκουραίνει και παίρνει μια βαθιά καφέ απόχρωση.

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, το οποίο επιτρέπει τη χρήση του ακόμα και σε εξωτερικές εφαρμογές.

Η εταιρεία Παρκέτα Πρίγκουρηςμε έδρα την Αθήνα, ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο ξυλείας από το 1975. Με αργά και σταθερά βήματα, έχοντας όμως πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, καταφέραμε για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας να χαίρει της εκτίμησης του αγοραστικού κοινού και των συνεργατών, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα.

Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Sale
Ιρόκο Μασίφ Αφρικής Ισόβενο
Η ποιότητα "ισοβενο" (ισόβενο ντουσιέ) που είναι "αψεγάδιαστη" βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ενιαίους χώρους και προσδίδει υψηλή αισθητική σε σαλόνια και χώρους υποδοχής.Η υψηλή αντοχή και το επίπεδο σκληρότητας του καθιστά το ιρόκο κατάλληλο τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική χρήσ.. Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)