Μασίφ Ντουσιέ Αφρικής 90


Το Nτουσιέ είναι ένα είδος ξύλο που συναντάται σε περιοχές της Κεντρικής και της δυτικής Αφρικής.

Πρόκειται για ένα υλικό υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται για ιδιαίτερα δάπεδα και κυρίως σε πολυτελείς κατασκευές, υψηλής αισθητικής.  

Έχει ιδιαίτερη καφέ-κόκκινη απόχρωση και είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά ξύλα του κόσμου, ενώ παρουσιάζει και εξαιρετική αντοχή στην υγρασία.

Η εταιρεία Παρκέτα Πρίγκουρης” με έδρα την Αθήνα, ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο ξυλείας από το 1975. Με αργά και σταθερά βήματα, έχοντας όμως πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, καταφέραμε για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας να χαίρει της εκτίμησης του αγοραστικού κοινού και των συνεργατών, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα.

Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Sale
Ντουσιέ Μασίφ Αφρικής Ισόβενο
Η ποιότητα "ισοβενο" (ισόβενο ντουσιέ) που είναι "αψεγάδιαστη" βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ενιαίους χώρους και προσδίδει υψηλή αισθητική σε σαλόνια και χώρους υποδοχής.Ο γλυκός ερυθρός χρωματισμός του ντουσιέ πατώματος συνδυάζεται άψογα με όλα τα είδη επίπλων.Η επιλογή σ.. Διαβάστε περισσότερα
Sale
Ντουσιέ Μασίφ Αφρικής Φαρδύβενο
Στην ποιότητα "Α1" (φαρδύβενο) το ντουσιέ δάπεδο παρουσιάζει φαρδιά νερά, χωρίς όμως ροζάκι (στίγματα) με χρωματισμό γλυκό καστανό βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε όλους τους χώρους του σπιτιού, κυρίως όμως σε υπνοδωμάτια και βοηθητικά δωμάτια. Η επιλογή στο βερνίκι φινιρίσμα.. Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)