Βέγκε


Το μασίφ δάπεδο Βέγκε έχει έντονα σκουρόχρωμη απόχρωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του είτε ως μπορντούρα σε ανοιχτόχρωμο δάπεδο.

Η καταγωγή του ξύλου αυτού είναι από την Αφρική (Καμερούν ή Ζαίρ) και θεωρείται το πιο ανθεκτικό ξύλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα δάπεδα. Είναι εξαιρετικά σκληρό και δύσκολα προσβάλλεται από έντομα και μύκητες. Είναι πολυτελές και ιδιαίτερο για αυτό και το συναντάμε σπάνια οικιακούς χώρους.

Για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία μας, "Παρκέτα Πρίγκουρης",  έχει συνδέσει το όνομά της με την άριστη ποιότητα στην αγορά του μασίφ ξύλινου δαπέδου καθώς τα προϊόντα μας παράγονται στις πιο αξιόπιστες μονάδες στην Ελλάδα. 

Επεμβαίνουμε προσωπικά σε όλα τα στάδια παραγωγής του ξύλου ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας δάπεδα με τέλεια εφαρμογή, ιδανική υγρασία και αξεπέραστη ποιότητα.

Οι σταθερές μας συνεργασίες τόσο στην προμήθεια πρώτων υλών όσο και στην παραγωγή των ξύλινων δαπέδων, εξασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.